Конкурс на здобуття Премії П.Г. Костюка
Published: 2019-10-24. Active until: 2019-11-11.
23.10.2019 оголошено конкурс на щорічну Премію П.Г. Костюка, котра надається з Фонду П.Г. Костюка Науковим товариством ім. Шевченка у США.

На цю премію можуть претендувати молоді вчені (з науковим ступенем кандидата наук), які працюють в Україні у галузі біомедичних досліджень із не більш ніж 10-річним (станом на 11.11.2019 р.) стажем роботи після захисту кандидатської дисертації. Науковці, котрі вже отримували цю Премію, не можуть повторно брати участь у конкурсі.

Лауреатів Премії П.Г. Костюка нагородять меморіальним знаком і особистою грошовою премією (30 тис. грн) під час спільного урочистого засідання Вченої ради та Ради молодих вчених Інституту фізіології імені О.О. Богомольця НАН України. Переможці та номінанти (загалом – 3 осіб) матимуть можливість презентувати свою наукову роботу на церемонії нагородження.

Усю документацію потрібно надати в електронному вигляді. Аплікація надсилається у вигляді одного приєднаного файлу (прізвище.pdf) за адресою: kostyuk.award@gmail.com – до 11 листопада 2019 року (включно).

Інформація про конкурс розміщено за посиланням



Back to the list