Falling Walls LAB Kyiv 2016
Published: 2016-06-23.

Falling Walls LAB Kyiv 2016

Бери участь у наймасштабнішій науковій конференції України –

Falling Walls Lab Kyiv 2016!

Рік тому в Україні вперше було проведено наукову конференцію у всесвітньо відомому форматі Falling Walls Lab. І вперше в історії нашої країни фіналісти конференції вибороли призові місця на Всесвітній конференції Falling Walls у Берліні, що свідчить про високий потенціал українських вчених та винахідників.

Цього літа у Вас є можливість стати учасником другої Falling Walls Lab у Києві і презентувати ваш винахід або ідею на весь світ!

Наука перестає бути нудною!

Головна мета Falling Walls Lab – сприяти розвитку наукових і підприємницьких інновацій та стимулювати обмін між науковцями та професіоналами різних сфер діяльності.

Для того, щоб стати учасником конференції, необхідно до 31 серпня 2016 року подати заявку з бажанням презентувати свою ідею, винахід або пропозицію.

Регламент конференції: три хвилини на доповідь та три слайди презентації. Це спростовує міф про те, що складне неможливо пояснити швидко і доступно.

Що таке Falling Walls Lab?

Глобальна наукова конференція Falling Walls Conference була заснована 9 листопада 2009 року з нагоди 20-річчя падіння Берлінської стіни провідними вченими Європи за підтримки уряду Німеччини у Берліні.

Гасло конференції: «Які стіни впадуть наступними?». «Стінами» було названо виклики та проблеми, що стоять перед людством.

Конференція Falling Walls відбувається восени кожного року у Берліні. Їм передують регіональні конференції, так звані Falling Walls Lab, в різних містах світу.

Вони відіграють роль відбіркових турів, де студенти, аспіранти, кандидати наук, підприємці, молоді політики, новатори в галузі мистецтва, дизайну, програмування та інших прикладних спеціальностях, можуть представити свої ідеї, викласти /наукові концепції або запропонувати новаторські методи вирішення різних проблем.

Кого ми шукаємо:

  • молодих геніїв, винахідників, новаторів;
  • кандидат має бути носієм та генератором ідеї;
  • мовлення: advanced English (конференції проводяться винятково англійською мовою);
  • кандидат повинен мати ідею, діючий прототип, бізнес-модель або результат науково-дослідницької роботи стосовно теми доповіді.

КРИТЕРІЇ ВІДБОРУ

Подавати заявки мають право:

  • студенти;
  • учасники, які закінчили університет зі ступенем бакалавра, здобутий не більше, ніж 10 років тому;
  • учасники, які закінчили університет зі ступенем магістра, здобутим не більше, ніж 7 років тому;
  • учасники, які закінчили університет з докторським ступенем, здобутим не більше, ніж 5 років тому.
  • наукові співробітники з докторським ступенем;

Обрані учасники представляють свої власні інноваційні ідеї, які є актуальними у світі сьогодні. Вітаються всі дисципліни, в тому числі: сільське господарство, медицина, природничі науки, економіка і філософія, гуманітарні науки.

Поділися своєю інноваційною ідеєю на Falling Walls Lab Kyiv 2016, отримай цінний приз та вирушай до Берліна на фінал конкурсу!

Географія: перший етап наукової конференції відбувається у Києві; другий етап – переможці поїдуть представляти свої проекти у Берлін.

Фінансування проекту: здійснюється за рахунок Фонду Кличко та підтримки партнерів.

Участь у проекті Falling Walls Lab є безкоштовною!

Поспішайте!

Для того, щоб стати учасником наукової конференції Falling Walls Lab Kyiv 2016, необхідно подати заявку на офіційному сайті за цим посиланням:

http://falling-walls.com/lab/apply

Заявки на участь приймаються до 31 серпня 2016 р.

Конференція відбудеться 29 вересня 2016 р. у Києві.

Переможець отримає цінний приз та вирушить до Берліна 9 листопада 2016 р. на фінал міжнародної конференції Falling Walls.

Відеопрезентація: https://www.youtube.com/watch?v=3_qwu6AmCJI

Більше інформації за посиланнями:

http://klitschkofoundation.org/projects/science/falling-walls-lab-kyiv/

http://falling-walls.com/lab

Ми у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/KlitschkoFoundation

http://vk.com/klitschkofoundation

Є питання? Пишіть нам:

Анна Кузнєцова a.kuznetsova@klitschkofund.org

Анастасія Бежевець a.bezhevets@klitschkofund.org



Back to the list