Оголошення
Published: 2017-01-24. Modified: 2017-01-31. Active until: 2017-02-07.

Враховуючи резонанс у суспільстві, який викликали численні публікації у мас-медіа та репортаж у програмі ТСН Тиждень від 15.01.2017 року стосовно відкриття д-ра фізико-математичних наук Броварець Ольги Олександрівни, Інститут молекулярної біології та генетики НАН України вважає за необхідне довести до відома громадськості наступне:

Наукова спільнота Інституту не вважає вагомі результати досліджень Броварець О.О. відкриттям світового рівня, а лише першим етапом вивчення молекулярних механізмів виникнення точкових мутацій, який наразі не є вкладом у вирішення проблеми ракових захворювань, а тим паче їх ефективного лікування.

На засіданні дирекції Інституту 24.01.2017 року було прийнято рішення про заслуховування за цією проблематикою наукової доповіді Броварець О. О. на розширеному засіданні Вченої ради ІМБіГ НАН України із залученням до обговорення наукової спільноти України. Дата та час проведення цього заходу будуть оголошені додатково на веб-сайті інституту та на сторінці Інституту у соціальній мережі Facebook.



Back to the list