Конкурс НАНУ-ПАН 2018-2020
Published: 2017-04-13. Modified: 2017-04-13. Active until: 2017-06-15.

Спільний конкурс Національної академії наук України та Польської академії наук 2018–2020

Національна академія наук (НАН) України та Польська академія наук (ПАН) на підставі укладеної між ними Угоди оголошують конкурс українсько-польських проектів на 2018–2020 рр.

Умови конкурсу

До конкурсу з української сторони допускаються проекти вчених, які працюють в установах НАН України та партнерами яких є науковці ПАН.

Узгоджені заявки подаються: українськими співкерівниками проектів – до НАН України українською та англійською мовами; польськими співкерівниками проектів – до ПАН.

Форма подання заявок додається.

До участі у конкурсі не допускаються:

  • проекти, які подані на конкурс після закінчення визначеного терміну конкурсу;
  • проекти, які оформлені не за правилами;
  • неузгоджені проекти;
  • проекти, які подані тільки однією стороною.

Допущені до конкурсу заявки проходять паралельно незалежну експертизу. Експертизу проектів з українського боку здійснює НАН України, з польського боку – ПАН. Розгляд заявок здійснюється кожною зі сторін самостійно відповідно до власних правил. Інформація про проходження експертизи – конфіденційна.

Підсумки конкурсу підбиваються Сторонами спільно на підставі результатів експертизи та у відповідності до обсягу встановленої квоти обміну. Рішення про підтримку відібраних проектів затверджується розпорядженням Президії НАН України. Результати конкурсу будуть підбиті в грудні 2017 року. Затверджений перелік українсько-польських дослідницьких проектів, які реалізовуватимуться в рамках Угоди про наукове співробітництво між Національною академію наук України і Польською академією наук у зазначений період, буде опубліковано на веб-сайті НАН України (http://www.nas.gov.ua)

Обмін ученими для проведення дослідницької роботи в рамках затверджених проектів здійснюється за встановленою квотою обміну.

Фінансові умови наукового обміну:
Сторона, що направляє, покриває витрати на проїзд своїх фахівців в іншу країну і назад.
Сторона, що приймає, покриває витрати із забезпечення науковців житлом, добовими або харчуванням.

Термін подання заявок спливає 15 червня 2017 р.

Заявки для участі в конкурсі з української сторони, підготовлені відповідно до встановлених НАН України форм, слід надсилати разом із супровідним листом на ім’я начальника Відділу міжнародних зв’язків НАН України Мирончука Анатолія Святославовича – на адресу:

01601 МСП, Україна, Київ 30,
вул. Володимирська, 54,
Президія Національної академії наук України,
Відділ міжнародних зв’язків НАН України.

Наявність електронних версій – обов’язкова (надсилати у форматі DOC на адресу: petrushenko@nas.gov.ua).

Довідки – за телефоном: (044) 234-37-28 (Петрушенко Ганна Григорівна)



Back to the list