Прийом в магістратуру за спеціальністю 091 біологія
Published: 2021-07-04. Active until: 2021-07-23.

Кафедра молекулярної біології і біотехнології, що є спільним освітньо-науковим підрозділом Київського академічного університету та Інституту молекулярної білогії і генетики НАН України, оголошує прийом в магістратуру за спеціальністю 091 біологія. Переважна більшість студентів навчається за держзамовленням.

Кафедра готує магістрів та докторів філософії для роботи у таких сучасних напрямах досліджень як клітинні технології та основи клітинної терапії, розвиток новітніх біотехнологій, молекулярні механізми ензимології білкового синтезу, введення у системну біологію, комп’ютерні методи моделювання, сучасні методи редагування геному, епігенетична регуляція експресії генів, генна інженерія рослинних та тваринних клітин, сигнальні каскади клітин за норми та при патологічних змінах. Вже на першому році магістратури студенти 50% часу приділяють дослідницькій роботі. На другому році – 100%. Студенти будуть забезпечені класом -лабораторією для опанування базових методів роботи.

Для вступу (вступна програма) потрібна гарна підготовка (рівень освіти бакалавр) з біології/ хімії та /або медицини, бажання та вміння швидко навчатися. Частина студентів буде виконувати свої дослідження в рамках міжнародних проектів і отримувати гідну стипендію з відповідних грантів.

Випускники магістратури КАУ мають пріоритетне право вступу на програму підготовки докторів філософії. Науковий ступінь доктора філософії відкриває можливості пост-докторальної практики у провідних лабораторіях Європи та США. Дослідження на кафедрі проводяться у відділах Інституту молекулярної білогії і генетики НАН України. Викладачі кафедри – провідні науковці та завідувачі відділів Інституту.

Не кияни студенти забезпечуються гуртожитком. Чекаємо на поповнення нашого дружнього, веселого та працьовитого колективу!

Прийом заяв та документів: з 15.07 до 23.07. 2021 р.

Детальніше про правила вступу і про магістратуру КАУ.



Back to the list